Frederick Pollet Frederick Pollet

Frederick Pollet

Partner

Frederick Pollet behaalde een Master Civil Engineering in Construction aan de Universiteit Gent. Hij begon zijn carrière als Project & Production Engineer bij Dredging International NV. In april 2006 nam hij het bedrijf PAMO Metaalwerken...

Frederick Pollet behaalde een Master Civil Engineering in Construction aan de Universiteit Gent. Hij begon zijn carrière als Project & Production Engineer bij Dredging International NV. In april 2006 nam hij het bedrijf PAMO Metaalwerken NV over, de overname die eveneens het startschot betekende voor de Octopus Capital groep. Daarnaast richtte hij in 2006 samen met zijn vrouw - Céline Staelens - het vastgoedvennootschap Pomecon op. Over de jaren heen werd hij eveneens partner bij de andere Octopus Capital bedrijven: Pneuvano BV (2013), Italmaster Belgium NV (2018) en Prodim NV (2019).

Ir. Frederick Pollet is de oprichter en de drijvende kracht achter de Octopus Capital groep: deze investeringsgroep is doordrenkt met zijn visie, passies en deskundigheid.

Functie

Octopus Capital

Octopus Capital

Partner

Functie

Octopus Capital

Octopus Capital

Partner

Contact

Onze andere teamleden

Partner

Jan Justé

Partner

Michel Staelens

Partner

Céline Staelens

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!