Michel Staelens Michel Staelens

Michel Staelens

Partner

Na zijn Economische Masteropleiding, behaalde Michel Staelens een Executive MBA aan de EDHEC Business School te Roubaix-FR. Hij begon zijn carrière als Sales Manager bij Voestalpine Sadef NV, waar hij later de functie van Commercial...

Na zijn Economische Masteropleiding, behaalde Michel Staelens een Executive MBA aan de EDHEC Business School te Roubaix-FR. Hij begon zijn carrière als Sales Manager bij Voestalpine Sadef NV, waar hij later de functie van Commercial Manager op zich nam. Door zijn jarenlange commerciële ervaring in een technische productomgeving is hij de geknipte man om met Italmaster Belgium NV een duurzame groei te realiseren, dit ondersteund door een marktgericht commercieel beleid waarin de klant centraal staat.

Michel Staelens heeft een belangrijke, ondersteunende functie binnen de Octopus Capital groep. Hij is een empathische people-manager met expertise in het domein van commercieel strategisch management.

Functie

Octopus Capital

Octopus Capital

Partner

Functie

Octopus Capital

Octopus Capital

Partner

Contact

Onze andere teamleden

Partner

Frederick Pollet

Partner

Jan Justé

Partner

Céline Staelens

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!