Jan Justé Jan Justé

Jan Justé

Partner

Jan Justé behaalde zijn Master Applied Economics & Information Systems aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij begon zijn carrière in 2000 als IT-consultant bij CSC Computer Sciences Corp. Zes jaar later maakte hij de overstap...

Jan Justé behaalde zijn Master Applied Economics & Information Systems aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij begon zijn carrière in 2000 als IT-consultant bij CSC Computer Sciences Corp. Zes jaar later maakte hij de overstap naar de wereld van Fusies & Overnames bij VGD Accountants & Belastingconsulenten als consultant bij het VGD deal team. In juli 2013 werd hij aangeduid als CEO bij Pneuvano BV, na de overname door Octopus Capital. In 2019 werd ook Prodim NV overgenomen, alwaar Jan ook tot CEO werd benoemd. De aanwezigheid van Jan zorgde binnen deze bedrijven voor optimalisatie, expertise en een significante groei.

Jan Justé heeft een belangrijke, ondersteunende functie binnen de Octopus Capital groep. Hij heeft een beheerste persoonlijkheid en is technisch onderlegd, bestudeerd en doordachtzaam.

Functie

Octopus Capital

Octopus Capital

Partner

Functie

Octopus Capital

Octopus Capital

Partner

Contact

Onze andere teamleden

Partner

Frederick Pollet

Partner

Michel Staelens

Partner

Céline Staelens

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!