PRODIM Industrial Valves & Automation PRODIM Industrial Valves & Automation PRODIM Industrial Valves & Automation
PRODIM Industrial Valves & Automation

PRODIM Industrial Valves & Automation

Industriële kleppen & automatisering

PRODIM Industrial Valves & Automation werd opgericht in 1981 en beschikt over een team van medewerkers die reeds meer dan 20 jaar actief zijn in de branche. Dit team is - om haar groei over de jaren te ondersteunen - aangevuld met dynamische jongeren die servicegericht denken en handelen. PRODIM Industrial Valves & Automation biedt afsluiters, actuatoren en automatiseringsaccessoires van de beste kwaliteit en is de ideale partner voor bedrijven in de voedingsindustrie, petrochemie, chemie, farmaceutica, staalindustrie, textielindustrie en andere bedrijven met uitgebreide pijpleidingnetwerken, zoals verder ook engineering- en aannemingsbedrijven. Het bedrijf richt zich zowel op toepassingen binnen de Benelux, als op grote internationale projecten, waaronder olie- en gasprojecten.

PRODIM Industrial Valves & Automation werd in 2019 overgenomen door de Octopus Capital groep, die Jan Justé aanduidde als CEO. Het bedrijf telt 18 werknemers, de hoofdzetel bevindt zich in Neder-over-Heembeek.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!